top of page
  • Rosa Luna

HOE SNEL FACEBOOK KOPEN EN VERKOPEN GROEPSFUNCTIE UITZETTEN?

Updated: Oct 28, 2021

Facebook is een uitstekend platform voor sociale media waar u probleemloos contact kunt maken met uw vrienden en familieleden. Facebook heeft verschillende handige tools en functies waarmee op Facebook geregistreerde gebruikers verbinding kunnen maken met anderen en de accounts zo goed mogelijk kunnen gebruiken. U kunt Facebook-groepen en -pagina's maken en in contact komen met honderden mensen met dezelfde interesses en likes. Facebook-groepen zijn een geweldige manier om mensen bij elkaar te brengen en van gedachten te wisselen over dezelfde dingen en onderwerpen. Facebook-groepen kunnen op verschillende niches zijn gebaseerd, maar Facebook-groepen voor kopen en verkopen zijn een van de meest populaire Facebook-groepen.



Iedereen met een Facebook-account kan een Facebook Buy and Sell-groep aanmaken, als je meer wilt weten over het proces van het aanmaken van de Buy and Sell-groep op Facebook, neem dan nu contact op met Facebook contact Nederland.


Een Facebook Buy and Sell-groep is vergelijkbaar met normale Facebook-groepen, het enige verschil tussen de twee is dat deze groep kan worden gebruikt om verschillende producten te kopen of verkopen. Iedereen is vrij om op dit soort groepen te posten en de geïnteresseerde partijen in elk product kunnen hun interesse tonen door op de post te reageren of door simpelweg de verkoper een bericht te sturen. Als u een beheerder bent van een Facebook-koop- en verkoopgroep en u de aan- en verkoopfunctie voor uw groep wilt uitschakelen, raadpleegt u de onderstaande stappen in dit artikel van Facebook Helpdesk Nederland om precies hetzelfde te doen.


STAPPEN OM SNEL FACEBOOK-KOOP EN VERKOOP GROEPSFUNCTIE UIT TE SCHAKELEN


1. Open uw Facebook-account in een webbrowser en klik vervolgens op de optie GROEPEN in het linkernavigatievenster op Nieuwsfeed.

2. Als u de groepsoptie aan de linkerkant niet ziet, moet u mogelijk onderaan op de link MEER ZIEN klikken om hetzelfde te doen.

3. U ziet de lijst met groepen die door u zijn gemaakt of waarvan u deel uitmaakt, klik op de Facebook-groep Kopen en verkopen.

4. Zodra de groep op het scherm is geopend, gaat u met de muis naar links en klikt u op de optie INSTELLINGEN.

5. Klik nu op de tool PEN naast de optie GROEPSYPE onder de optie EXTRA FUNCTIES TOEVOEGEN.

6. Selecteer hier een ander groepstype voor uw groep en klik vervolgens op de knop OPSLAAN.




Bent u op zoek naar een methode voor probleemoplossing om een Facebook-foutcode op te lossen? Zo ja, neem dan voor hulp contact op met ons Facebook-helpcentrum. We hebben het team van de meest hartelijke, beleefde en begaafde Facebook-ondersteuningsagenten die detailgeoriënteerde oplossingen gebruiken voor al uw problemen. We hebben de meest onberispelijke oplossingen voor al uw problemen, laat ons u helpen met uw problemen door ons Facebook nummer Nederland te bellen of nu te chatten met onze Facebook-experts.

4 views0 comments
bottom of page